home03.png

Τελευταία Νέα

Η MEIZU στηρίζει στοχευμένες δράσεις αλληλεγγύης & αγάπης τις ημέρες των Χριστουγέννων

    Η MEIZU προσέφερε τα νέα μοντέλα της στην λαχειοφόρο αγορά στο Φιλανθρωπικό Δείπνο των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης, για την ενίσχυση των μονάδων εντατικής Θεραπείας νεογνών των κρατικών...

Read more

A Jewel Made in Greece στο Ζάππειο

      Το Ελληνικό Δημιουργικό Κόσμημα σε 4 ενότητες:     Solid Metals, Precious Eternities, Material Worlds, Charming Shines    Πριν από τέσσερα χρόνια μια φιλόδοξη ιδέα γεννήθηκε. Στην διαδρομή δοκιμάστηκε, ενηλικιώθηκε και καθιερώθηκε στο κομμάτι...

Read more

Επίσημη έναρξη λειτουργίας της American Hellenic Hull Insurance Company σε Κύπρο και Διεθνείς ναυτιλιακές αγορές

  Εγκρίθηκε από τις Κυπριακές αρχές η έναρξη λειτουργίας της ναυτασφαλιστικής American Hellenic Hull Insurance Company (AHHIC) Ltd που θα δραστηριοποιείται σε όλα τα διεθνή ναυτιλιακά κέντρα.

Read more

 

 A JEWEL MADE IN GREECE 2016

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

25 - 29 Φεβρουαρίου 2016  

3η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών κοσμήματος

 

Σε μια λαμπερή βραδιά στην οποία παρευρέθηκαν πλήθος καλλιτεχνών, συλλεκτών, φιλότεχνων, ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, εγκαινιάσθηκε την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, η πλατφόρμα A JEWEL MADE IN GREECE στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

 

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα “Μηχανουργείο", το κοινό της Αθήνας είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα κοσμήματά των 65 δημιουργών που συυμμετέχουν, στο διάστημα 25 - 29 Φεβρουαρίου 2016, και να έρθει σε  επαφή με την Ιστορία του Ελληνικού Κοσμήματος μέσα από την προβολή της ομότιτλης ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Διδασκάλου. 

 

 Fashion Show-Αndria Thomais

“Rose Poivre”  Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016

 

Στo πλαίσιο της έκθεσης το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, το ΑJMIG διοργάνωσε επίδειξη μόδας  με μοναδικές δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας  Andria -Τhomais. Μία επίδειξη στην οποία το κόσμημα έγινε αναπόσπαστο κομμάτι και φυσική συνέχεια του ρούχου. Τις νέες δημιουργίες της Άντρια Παπαδοπούλου και τα κοσμήματα των 65 σχεδιαστών φόρεσαν εκτός από 20 πανέμορφα μοντέλα και οι Ολυμπιονίκες μας Εύη Μωραΐτίδου, Μορφούλα Ντόνα και Κλέλια Πανταζή. Την επίδειξη άνοιξε με guest εμφάνιση η Ρέα Τουτουνζή. 

Μετά την επίδειξη ακολoύθησε cocktail party, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του Πανελληνίου Σωματείου Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”, πρόεδρος του οποίου διατελεί η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Tην εκδήλωση επιμελήθηκε η Αλίς Δικαίου, ενώ το styling και την επιμέλεια της επίδειξης ο Κωσταντίνος Κασπίρης (Fashionistas).

H επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε με την ευγενή χορηγία των εταιριών:

Alice Evenementielle, brainstorm –Wedding Planning, Medical Anti-Aging, ΠΑΡΟΝ –CLUB , Beautyworld by Despina Gavala, MIGATO, AKTO ,ETKA ,Marios Vallianos-Floral Designer

 

Ομιλία με τίτλο "Πολύτιμα: Εκτίμηση - Προστασία – Ασφάλιση”

 

Tην Κυριακή 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία με τίτλο "Πολύτιμα: Εκτίμηση - Προστασία - Ασφάλιση" με ομιλητές την κυρία Έλια Πορταλάκη, εκπρόσωπο στην Ελλάδα των SHOTHEBYS, τον κύριο Ντάκουρη από την εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ και τους κυρίους Σταύρο Καχρημάνη και Αρη Μακρή από την Ασφαλιστική Εταιρεία, DAÈS-LONDON INSURANSE BROKERS.

 

Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν το αγαπημένο τους κόσμημα, μέσω ειδικής ψηφοφορίας που διεξάγεται ηλεκτρονικά στο αεροδρόμιο και την Τεχνόπολη από μία οθόνη αφής και μέσω κάλπης, ή ψηφίζοντας στο www.ajewelmadeingreece.gr, αλλά και στην επίσημη σελίδα της πλατφόρμας στο Facebook.

 

Στο κόσμημα που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους θα απονεμηθεί ο τίτλος “The Jewel Made In Greece” σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο. 

 

Την επιτροπή που θα διαχειριστεί, διαφυλάξει τα αποτελέσματα και απονείμει ταυτόχρονα ένα βραβείο απαρτίζουν η Ιωάννα Λαλαούνη, Λίνα Φανουράκη, Αφροδίτη Λήτη και Ίρις Κρητικού.

 

Η έκθεση The Sheltering Sky στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών συνεχίζεται έως τις 31 Μαρτίου.

 

 

Ιδέα - Σχεδιασμός - Διοργάνωση: Μαίρη Σαμόλη

Σύμβουλος : Ιστορικός Τέχνης, Ίρις Κρητικού

Σύμβουλος Σχεδιασμού: Βερίνα Σαμόλη

 

Συμμετέχοντες δημιουργοί

3η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών και μεγάλων οίκων: 

Λιάνα Βουράκη, Λίνα Φανουράκη, Χανιώτης Jewellery

Μυρτώ Αναστασοπούλου, Μάριος Βουτσινάς, Μάγια Γεωργιάδου, Ελένη Δασκαλάκη, Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου, Μάγια Ζούλοβιτς, Ελένη Ζώλια, Alexandra Itouna, Κατερίνα Ιωαννίδη,  Μαρία Καπρίλη, Μάρα Καρτάλη, Τίνα Καραγεώργη,  Βούλα Καραμπατζάκη, Πάνος Καρδάσης, Joanna Cave, Απόστολος Κλειτσιώτης, Βάλλυ Κοντίδη, Μαρία Κοντογιωργάκη, Κατερίνα Κουλουμπούρου, Μπεδρός Κοσκαριάν, Τanja Ludyga, Ιλεάννα Μακρή, Τόνια Μακρή, Σαρίνα Μπέζα, Ντόλυ Μπουκογιάννη, Ελένη Ορφανού, Λάμπρος Παπαγεωργίου & Σεμέλη Ανδρουλιδάκη, Χρυσάνθη  Παπαξένου, Δάφνη Παπαθανασοπούλου, Μichael Pelamidis, Αμαλία Πετσάλη, Μαριλού Προκοπίου, Μαίρη Σαμόλη, Πολίνα Σαπoυνά Έλλις, Χριστίνα Σούμπλη, Μαργαρίτα Χρυσάκη. 

Ασκήσεις Ύλης: Κατερίνα Αργυρού, Ξένια Νεφέλη Βλάχου, Μαρία Γκαβαϊσέ, Τάσσα Θεοχάρις Γκανίδου, Ελπίδα Διακοπούλου, Σταυρούλα Καζιάλε, Έλενα Καπομπασoπούλου, Ιρίνα Καλιντζάκη, Bάσω Καλουδιώτη, Κάτια Κολοκυθά, Μίνα Κορδαλή, Φωτεινή Κωστούλη, Paula Lakah, Μάρα Μυλωνοπούλου, Μαρία Ξανθάκου, Σοφία Πάσχου, Αννέτα Προβοπούλου, Νία Σταθούλια, Ελευθερία Σταμάτη, Κωνσταντίνα Τζαβιδοπούλου, Λίνα Τουπεκτσή, Βασιλική Τσούτσουβα, Μιλτιάδης Τύμβιος & Βασιλική Γκαβά, Μαρία Χάνιου, Alexandra Herrmann, Τατιάνα Χωρέμη.

 

www.facebook.com/ajewelmadeingreece   www.ajewelmadeingreece.gr

ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ

Μαίρη Σαμόλη: +30 210 7299 550, +30 694 4372 111 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Ίρις Κρητικού: +30 210 3310 601, +30 6944 430 513 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ελένη Αντωνιάδου:  +30 210 8949 818, +30 6948 746 274 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Eleni Antoniadou
Managing Director - brainstorm
tel/fax: +302108949818, mob: +30 6948746274
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκδηλώσεις