corporate_events.jpg

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas, Χάρης Ναρδής & Πρόεδρος Astellas, Yukio Matsui

 

 Στις 26 Ιουλίου 2017, η AstellasPharmaceuticals Α.Ε.Β.Ε, φαρμακευτική Εταιρεία που ειδικεύεται στις θεραπευτικές κατηγορίες της ογκολογίας, της ουρολογίας, των λοιμώξεων και της μεταμόσχευσης, τέλεσε τα εγκαίνια των νέων της γραφείων στο Μαρούσι. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Astellas σε Ευρώπη Μέση Ανατολή και Αφρική, κύριος YukioMatsui, ο Σύμβουλος της Ιαπωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα κύριος ToshioIDA, και μέλη του ΣΦΕΕ, παρουσία δημοσιογράφων και των υπαλλήλων της εταιρείας.

 

Την έναρξη των εγκαινίων σήμανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas, Χάρης Ναρδής ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους εργαζομένους της Astellas κι ενθουσιασμένος τόνισε ότι ‘’το καινούριο μας σπίτι αγκαλιάζει το όραμα και τη δέσμευση της Αstellas Ελλάδος να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αλλαγών στον τομέα της υγείας και να είναι αφοσιωμένη στην μετατροπή της επιστημονικής καινοτομίας σε ιατρικές λύσεις που παρέχουν αξία κι ελπίδα στους ασθενείς ανά τον κόσμο. Ο νέος ενιαίος χώρος των γραφείων της Astellas σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με κύριο στόχο την ελευθερία των κινήσεων, την ροή και την επικοινωνία. Οι ανοιχτοί και κλειστοί χώροι οργανώνονται σε διακριτές περιοχές με διαβάθμιση της διαφάνειας και της ιδιωτικότητας. Η λειτουργικότητα, η δομική και αισθητική συνέχεια δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον συνεργασίας και εξωστρέφειας, σε συνάφεια με τις βασικές εταιρικές αρχές της Astellas.’’

 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κ. YukioMatsui, ανέφερε ότι ο σύγχρονος αυτός εργασιακός χώρος θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας αφού προάγει την επικοινωνία, την διαφάνεια και την εξωστρέφεια. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα Ολυμπιακά ιδεώδη και στο ότι δεν έχει σημασία μόνο το αποτέλεσμα αλλά και ο τρόπος επίτευξης αυτών και σίγουρα τα νέα γραφεία θα συμβάλλουν θετικά στον τρόπο.

 

Τις ομιλίες έκλεισε ο Σύμβουλος και εκπρόσωπος της Ιαπωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα κ. ToshioIda εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το νέο αυτό ξεκίνημα θα ενισχύσει τις φιλικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας.

 

 

 

 

Atene Daiko 

 

Η τελετή των εγκαινίων τίμησε την Ιαπωνική κουλτούρα και τα έθιμά της αφού η Astellas είναι μια Ιαπωνική Εταιρεία και πολλά στοιχεία της κουλτούρας της βασίζονται σ’ αυτή. Ακούστηκαν τα Ιαπωνικά τύμπανα TAIKO και το μουσικό όργανο Shakuhachi από μουσικούς της ομάδας AteneDaiko που εξειδικεύονται στο συγκεκριμένο είδος και κατόπιν πραγματοποιήθηκε το σπάσιμο του βαρελιού και το κέρασμα του ιαπωνικού ποτού sake σύμφωνα με το Ιαπωνικό έθιμο. Τέλος απονεμήθηκε πλακέτα στον Πρόεδρο κύριο YukioMatsui τιμής ένεκεν.

 

 

Τα γραφεία ήταν διακοσμημένα με συνθέσεις λουλουδιών δια χειρός Χρυστάλλας Καραϊσαρίδου, εκπαιδεύτριας της IkebanaSangetsuHellas ενώ υπήρχε και έκθεση με δέντρα bonsai από την Ελληνική Λέσχη, της οποίας τα μέλη έδιναν πληροφορίες σχετικά με την καλλιέργεια και την επεξεργασία τους. Τέλος μεγάλη συμμετοχή από τους παρευρισκόμενους είχε το εργαστήριο origami όπου μπορούσες να δημιουργήσεις το δικό σου μικρό έργο τέχνης υπό την καθοδήγηση της Μυρτώς Δημητρίου.

Εκδηλώσεις