Έχει γίνει πια θεσμός να ξεκινά ο εορτασμός των Ποσειδωνίων με τη καθιερωμένη, μεγάλη δεξίωση του American P&I Club και της ναυτασφαλιστικής American Hellenic Hull. Η δεξίωση δόθηκε την Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 στο Ακρωτήρι Restaurant & Club.

 

Στην όμορφη βραδιά παραβρέθηκαν τα κορυφαία ονόματα της Ελληνικής Ναυτιλίας, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων διεθνών μεσιτικών και τραπεζικών οίκων και εξέχουσες προσωπικότητες της παγκόσμιας κοινότητας. Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Τα μέλη του American P&I Club, και οι ασφαλισμένοι της AmericanHellenicαπό όλο τον κόσμο, επιβεβαίωσαν με την παρουσία τους την αμέριστη υποστήριξη στους δύο οργανισμούς.

 

 

Οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαιτέρως τον εφοπλισμό για τη στήριξή του. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου (Club) oΑντιπρόεδρος κ. Μάρκος Μαρινάκης χαιρέτησε τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης.

 

Ο JοeHughes, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Shipowners Claims Bureau, Inc. διαχειρίστριας εταιρείας του Club, δήλωσε σχετικά: «Το American P&IClub και η διαχειρίστρια εταιρεία εκτιμά απεριόριστα την απαράμιλλη υποστήριξη που απολαμβάνει από την Ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα, και η συνεχής αύξηση των μελών και του τζίρου είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αυτού».

 

Ο VincentSolarino, Πρόεδρος και COO της ShipownersClaimsBureau, Inc. και Πρόεδρος του Δ.Σ. της AmericanHellenicHull, στην τοποθέτησή του έδωσε ένα πιο δημιουργικό τόνο, για να καλωσορίσει το κοινό και να αποδείξει την τεράστια σημασία της ελληνικής ναυτιλίας για το Club,ερμηνεύοντας ζωντανά το τραγούδι του FrankSinatra‘Mykindoftown’ αλλάζοντας τη Νέα Υόρκη σε Αθήνα.

 

Ο Ηλίας Τσακίρης, Διευθύνων Σύμβουλος της AmericanHellenicHull, με την σειρά του ευχαρίστησε την ναυτιλιακή κοινότητα για την αδιάλειπτη στήριξη προς την εταιρεία, που σε μόλις δύο χρόνια λειτουργίας κατάφερε να φτάσει τα 2.500 ασφαλισμένα πλοία με ασφάλιστρα που αγγίζουν τα 18.5 εκατομμύρια δολάρια.

 

The American P&I Club & Shipowners’ Claims Bureau Inc.
Το American Steamship Owners Mutual Protection and Indemnity Association, Inc. (theAmericanClub) ιδρύθηκε στην Νέα Υόρκη το 1917. Είναι ο μόνος αλληλοασφαλιστικός οργανισμός αστικής ευθύνης πλοίων με έδρα στην Αμερική και έχει τα κεντρικά του γραφεία στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Τα τελευταία χρόνια το AmericanClub, χτίζοντας πάνω στην αμερικανική φιλοσοφία, έχει προσεγγίσει με επιτυχία την παγκόσμια ναυτασφαλιστική αγορά παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πέραν κάθε ανταγωνισμού σε διεθνές επίπεδο. Την καθημερινή διαχείριση του Club έχει η Shipowners Claims Bureau, Inc. με την έδρα στην Νέα Υόρκη. Με γραφεία στο Λονδίνο, τον Πειραιά, το Χονγκ Κονγκ, την Σαγκάη και το Χιούστον, το Club βρίσκεται δίπλα στα μέλη του σε όλο τον κόσμο και προσφέρει τις υπηρεσίες του όπου και όποτε χρειαστεί, με δυνατότητα να επικοινωνεί σε πάνω από 11 γλώσσες, διαθέτοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών. Το Club είναι μέλος του International Group, που αποτελείται από 13 αλληλοασφαλιστικούς οργανισμούς, οι οποίοι συλλογικά καλύπτουν την αστική ευθύνη πλοίων για περίπου το 90% του παγκοσμίου στόλου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Club ακολουθώντας τον σύνδεσμο: www.american-club.com

 

American Hellenic Hull Insurance Company Ltd.
Η American Hellenic Hull είναι ιδιωτική ναυτασφαλιστική εταιρεία, η οποία καλύπτει κινδύνους Σκάφους & Μηχανής. Ανήκει κατά 100% και υποστηρίζεται οικονομικά από το American P&I Club, ενώ αποκλειστική διαχειρίστριά της είναι η Hellenic Hull Management (HMA) Limited. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη και εδρεύει στη Λεμεσό (Κύπρος), με γραφεία, επίσης, σε Πειραιά, Νέα Υόρκη, Χιούστον, Λονδίνο, Σαγκάη και Χονγκ Κονγκ. Οι δραστηριότητές της ξεκίνησαν την 1η Ιουλίου 2016. Η American Hellenic Hull είναι η πρώτη ναυτασφαλιστική εταιρεία η οποία αδειοδοτήθηκε στην Κύπρο υπό τις απαιτήσεις του καθεστώτος Φερεγγυότητα II (Solvency II). Σύμφωνα με αυτό, η απαίτηση κεφαλαίου φερεγγυότητας ορίζεται ως το οικονομικό κεφάλαιο που πρέπει να διαθέτουν οι ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές επιχειρήσεις ώστε να εξασφαλισθεί ότι η πτώχευση θα επέρχεται το πολύ μια φορά στις 200 περιπτώσεις ή, εναλλακτικά, ότι οι επιχειρήσεις αυτές θα εξακολουθήσουν να είναι σε θέση, με πιθανότητα τουλάχιστον 99,5%, να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους προς τους αντισυμβαλλομένους και τους δικαιούχους για τους επόμενους 12 μήνες. Η American Hellenic πέρασε με επιτυχία όλα τα επιπρόσθετα χρηματοοικονομικά και λειτουργικά στρες τεστς που απαιτούνται από το καθεστώς του Solvency II και κατέχει οικονομικό κεφάλαιο για να ανταποκριθεί στις αναμενόμενες υποχρεώσεις της προς τους αντισυμβαλλομένους και τους δικαιούχους για τους επόμενους 36 μήνες, εξασφαλίζοντας έτσι ένα τριπλό επίπεδο προστασίας στους ασφαλισμένους της. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας ακολουθώντας τον σύνδεσμο: www.ahhic.com

 

Joe Hughes
Angelos Kos...
Chih-Chien ...
Aris Bataya...
Dorothea Io...
Ioanna Topa...
Despina Bev...
Athina Gian...
Victoras Re...
George Alex...
Kikis Vasil...
Chih-Chien ...
Liadis & Kt...
Joe Hughes,...
Joe Hughes,...
Ilias Bobol...
Vince Solar...
Athina Gian...
Akrotiri Cl...
Eleni Anton...
Joe Hughes ...
Adamantios ...

Εκδηλώσεις