Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασαν τα επίσημα εγκαίνια των δύο νέων καταστημάτων επίπλων GARANT HOME DESIGN την Πέμπτη 24 Μαΐου στην Αθήνα, στο κατάστημα της Λεωφ. Κηφισίας 196 στο Χαλάνδρι.

Η GalanisFurnitureGroupμε 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο του επίπλου, έφερε στην Ελλάδα την κορυφαία γερμανική εταιρία επίπλων GARANTGROUPη οποία ξεχωρίζει τόσο για την απαράμιλλή ποιότητα όσο και για το πρωτοποριακό designκαι πολυτελές της στυλ.

Ο κολοσσός GARANTιδρύθηκε το 1956 και σήμερα έχει εξαπλωθεί στις διεθνής αγορές μετρώντας πάνω από 4.000 εμπορικούς συνεργάτες και κατασκευαστές, πράγμα που τον καθιστά μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον χώρο του επίπλου με χιλιάδες προϊόντα που συνδυάζουν προσιτές τιμές , ποιότητα και την αξιοπιστία του «madeinGermany”.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε η κα Andreea Vartejaru, Director of International Sales & Expansionη οποία ανέφερε “τα σημερινά εγκαίνια είναι μια γιορτή του στυλ, συνδυάζοντας το ανερχόμενο designκαι την υψηλή αισθητική. Σύγχρονοι κοσμοπολίτες και με σοφιστικέ γνώσεις για το σπίτι, είναι το κοινό που απευθυνόμαστε  έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε τις πρώτη μας παρουσία στην Αθήνα γιατί πιστεύουμε ότι το ελληνικό αγοραστικό κοινό ικανοποιεί πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά των στόχων μας ως πελάτες ’’.

Τα  εγκαίνια των καταστημάτων πραγματοποιήθηκαν από τον κο Δημήτρη Γαλάνη  αντιπρόσωπο τηςGARANTστην Ελλάδα, ο οποίος δήλωσε “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα εγκαινιάζουμε τα δύο μας καταστήματα και πολύ ενθουσιασμένοι που αυτή η μεγάλη εταιρία μας έδειξε την εμπιστοσύνη της.  Είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιάσετε αυτή μας την επιλογή και από πλευράς μας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες, να αποκτούμε μοναδικές σχέσεις με τον κάθε πελάτη χωριστά και να επιβραβεύουμε την αφοσίωσή σας.”

Οι καλεσμένοι, οι celebritiesόπως η Τζένη Μπαλατσινού και η Δέσποινα Μοιραράκη, δημοσιογράφοι, social-influencers,επιχειρηματίες, Διακοσμητές, Αρχιτέκτονες  και πλήθος πιστών πελάτων της GalanisFurnitureGroupπλημμύρισαν από νωρίς το κατάστημα και είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια μοναδική βραδιά.

Η βραδιά  εξελίχθηκε σε ένα υπέροχο πάρτι με τον διάσημο Αργεντίνο D.J. RamiroRomeroστα deckκαι τις δύο εξαιρετικές βιολονίστες οι οποίες συνεπήραν τους καλεσμένους.

Το Αθηναϊκό κοινό μπορεί να γνωρίσει τα προϊόντα της GARANTστα δύο καταστήματα της εταιρίας στην Λεωφ. Κηφισίας 346, στο Χαλάνδρι την Premiumlineκαι στην Λεωφ. Κηφισίας 196 την Luxuryσειρά.

Παράκληση για δημοσίευση

Για περισσότερες πληροφορίες για τον τύπο

ΕλένηΑντωνιάδου(Μanaging Director Brainstorm): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 6948746274

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο όμιλος GARANTιδρύθηκε το 1956 από τον αρχιτέκτονα JosefLautenκαι αυτό που ξεκίνησε εκείνη την εποχή ως ένα δημιουργικό - ταξίδι σχεδιασμού είναι σήμερα μια μεγάλη επιτυχία. Το 1972 η εταιρεία έγινε ο ηγέτης στη βιομηχανία επίπλων στη Γερμανία και ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την ηγετική θέση ως υπηρεσία και  εμπορία, το 1986. Ακολούθησε η παρουσία του σε διάφορες διεθνείς αγορές και η ανάπτυξη των δικών της εταιρειών και συλλογών. Η επιτυχής ανάπτυξη τα τελευταία 60 χρόνια έχει κάνει την ομάδα της GARANTτη πιο σεβαστή ομάδα στην Ευρώπη στον τομέα της επίπλωσης.

Ο Όμιλος GARANT εξαπλώνεται σήμερα πολύ γρήγορα στις διεθνείς αγορές, με δικό του Franchise Concept, που ονομάζεται GARANT HOME DESIGN. Το GARANT Home Design Concept ξεχωρίζει όχι μόνο  ως ένα σύστημα franchise, αλλά είναι το σύστημα που παρέχει το ευρύτερο φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών, που περιλαμβάνουν χιλιάδες προϊόντα και συνδυασμούς προϊόντων για να δημιουργήσετε εξαιρετικούς χώρους διαβίωσης, στις πιο προσιτές τιμές με το επίπεδο και την ποιότητα της, '' Made in Germany, ''.

Αndreea Var...
Kay Peterse...