Το ΝARA NARA, Luxury Experience Hookah Services σε συνεργασία με το Privilege Beach House, παρέθεσαν ένα Dessert Roses Sunset Party, στην μαγευτική παραλία του Astir Beach Βουλιαγμένης. Το επιτυχημένο πάρτι ήταν το πρώτο των DESERT ROSES sunset parties που θα ακολουθήσουν, κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, με inspired μουσική από τους residents DJs του Privilege Beach House, για να εξερευνήσουμε τα πιο σπάνια cocktail Ναργιλέ και να ζήσουμε την εμπειρία του σέρβις από τους experts του NARA NARA Luxury Experience Hookah Services.

 

 

Το πρώτο flagship store του ΝARA NARA, Luxury Experience Hookah Services άνοιξε τις πόρτες του με ένα εντυπωσιακό opening πάρτι, στoν νέο του χώρο επί της οδού Λαοδίκης 30 στη Γλυφάδα.

 

 

Στην πιο όμορφη βεράντα της Αθήνας, σε ένα χώρο που τιμά την κουζίνα και την φιλοξενία του τόπου μας με τον καλύτερο τρόποκαι δίνει βάση στην γαστριμαργική μας παράδοση και την απέριττη εικόνα, ο επισκέπτης βιώνει την εμπειρία στο σύνολο της.

 

 

Καλεσμένοι του Έλληνα επιχειρηματία κ. Αθηναγόρα Ανδριαδάκη έφθασαν στην Κρήτη γνωστοί δημοσιογράφοι, για να περάσουν ένα αξέχαστο τριήμερο στο ξενοδοχείο του Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, στην Ελούντα.

 

 

Με την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών να πλησιάζει, την εκπληκτική ατμόσφαιρα, τα φώτα και τις διακοσμήσεις, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του ολοκαίνουργιου smartphone “TCL PLEX” στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus Hotel, στο κέντρο της Αθήνας.

Εκδηλώσεις