news.png

Έλενα Αντωνιάδου: «Η αμεσότητα, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στους πελάτες και συνεργάτες είναι η καλύτερη συνταγή της επιτυχίας»

 

Πρόκειται για ένα άτομο με εξαιρετική ποιότητα και εμπειρία στο χώρο. Η διευθύντρια της Brainstorm, έχοντας πλήρη επίγνωση της σημερινής πραγματικότητας, προχωράει με σταθερά βήματα και γνωρίζει την επιτυχία και την καταξίωση στο χώρο στον οποίο κινείται. Τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν; Αμεσότητα, ειλικρίνεια, σεβασμός, αυτοπεποίθηση.

 

1. Θα ήθελα να πάμε μερικά χρόνια πίσω και να μου πείτε πως προέκυψε η ενασχόληση με τις Δημόσιες σχέσεις;

Από το 1993 και περίπου για 10 χρόνια ήμουν σύμβουλος επικοινωνίας σε διάφορα υπουργεία (Οικονομίας, Εργασίας , Επικρατείας και Παιδείας) . Το 2003 αναλαμβάνω υπεύθυνη για την οργάνωση εκδηλώσεων και χορηγικών συνεργασιών του Ομίλου Παπαθεοχάρη για την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων και παραμένω εκεί αρκετά χρόνια.

Ο χώρος αυτός αποτελεί για μένα ένα δεύτερο Πανεπιστήμιο, και απέκτησα μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση corporate events, sponsorship management και στο τομέα των δημοσίων σχέσεων – επικοινωνίας.

Αρχές του 2008 δημιουργώ την Βrainstorm, η οποία έχει ως αποστολή να παρέχει στους πελάτες της, υψηλού επιπέδου διαφημιστικές υπηρεσίες, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες Marketing & Δημοσίων Σχέσεων.

2. Η σύγκριση σήμερα , ανάμεσα στην ελληνική πραγματικότητα και στο εξωτερικό είναι αναπόφευκτη .H κρίση έχει επηρεάσει τα πάντα. Είστε αισιόδοξη;

Η κρίση δεν είναι ούτε κάτι εξαιρετικό , ούτε μια ‘’ευκαιρία’’ όπως κάποιοι έλεγαν. Η κρίση έχει ταυτιστεί πια με την καθημερινότητα μας και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της. Άρα ζούμε μαζί της . Δεν είμαι οικονομολόγος αλλά ως μέσος άνθρωπος αντιλαμβάνομαι πως τα βασικά μεγέθη της οικονομίας βελτιώθηκαν . Αυτό που λείπει στο ελληνικό πάζλ είναι η αποκατάσταση της τραπεζικής χρηματοδότησης της αγοράς ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να δρομολογήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια και να αναπτυχθούν.

Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά δεν αφήνω ποτέ τα πράγματα να κυλάνε μόνα τους. Πιστεύω στην διαρκή εκπαίδευση και στη δια βίου μάθηση. Πρέπει να ακολουθείς και να προσαρμόζεσαι στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της εποχής, καθώς και σε αλλαγές του μοντέλου διοίκησης.

3. Τα επιχειρηματικά σας σχέδια για το μέλλον και τι είναι αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο;

Μου αρέσει να συνεργάζομαι με επώνυμα brands. Στην παρούσα φάση συνεργάζομαι με τον καλύτερο προορισμό της Αττικής το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi, το καλύτερο τονωτικό χαλάρωσης για τους επιχειρηματίες που είναι το Golf στην Γλυφάδα, με την Αdidas το καλύτερο αθλητικό brand με την μεγαλύτερη διείσδυση στο χώρο της μόδας και όντας παραδοσιακή, μου αρέσει να μαγειρεύω με τον Ελβετικό όμιλο Franke, ηγέτη στο χώρο της προετοιμασίας φαγητού.

Στα επιχειρηματικά μου σχέδια είναι μόνιμα η βελτίωση των παροχών προς τις εταιρείες που συνεργάζομαι . Αντιμετωπίζω την δουλειά με πάθος , αγάπη και ταυτόχρονα με υπευθυνότητα. Η αμεσότητα, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στους πελάτες και συνεργάτες είναι η καλύτερη συνταγή της επιτυχίας.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι η ημιμάθεια που είναι γνωστό ότι είναι χειρότερη από την αμάθεια.

4. Μαθαίνεις από τα λάθη σου;

Οκ αυτό είναι κοινότοπο. Μου αρέσει να μαθαίνω από τις επιτυχίες μου. Αυτή σε θωρακίζει, όταν κάτι πετυχαίνει, ξέρεις τί πήγε καλά και το επαναλαμβάνεις.

Lifestyleoptions.gr

Εκδηλώσεις