news.png

Τελευταία Νέα

Prev Next

Eπίσκεψη στο Πεκίνο για το λανσάρισμα του Μeizu Μ6s

24-01-2018

Eπίσκεψη στο Πεκίνο για το λανσάρισμα του Μeizu Μ6s

    Η εντυπωσιακή πρόσκληση για το λανσάρισμα του Μeizu Μ6s ήταν το εισιτήριο για την επίσκεψη μου στην πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, το Πεκίνο.

Read more

Η MEIZU στηρίζει στοχευμένες δράσεις αλληλεγγύης & αγάπηες τις ημέρες…

17-12-2017

Η MEIZU στηρίζει στοχευμένες δράσεις αλληλεγγύης & αγάπηες τις ημέρες των Χριστουγέννων

    Η MEIZU προσέφερε τα νέα μοντέλα της στην λαχειοφόρο αγορά στο Φιλανθρωπικό Δείπνο των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης, για την ενίσχυση των μονάδων...

Read more

A Jewel Made in Greece στο Ζάππειο

20-02-2017

A Jewel Made in Greece στο Ζάππειο

      Το Ελληνικό Δημιουργικό Κόσμημα σε 4 ενότητες:     Solid Metals, Precious Eternities, Material Worlds, Charming Shines    Πριν από τέσσερα χρόνια μια φιλόδοξη ιδέα γεννήθηκε. Στην διαδρομή δοκιμάστηκε,...

Read more

Επίσημη έναρξη λειτουργίας της American Hellenic Hull Insurance Company σε…

01-07-2016

Επίσημη έναρξη λειτουργίας της American Hellenic Hull Insurance Company σε Κύπρο και Διεθνείς ναυτιλιακές αγορές

  Εγκρίθηκε από τις Κυπριακές αρχές η έναρξη λειτουργίας της ναυτασφαλιστικής American Hellenic Hull Insurance Company (AHHIC) Ltd που θα δραστηριοποιείται σε όλα τα διεθνή ναυτιλιακά...

Read more

Το American P&I Club γιορτάζει την έναρξη του American Hellenic…

02-06-2016

Το American P&I Club γιορτάζει την έναρξη του American Hellenic Hull

  Tο American P&I Club γιόρτασε την έναρξη της ναυτασφαλιστικής American Hellenic Hull Insurance Company (AHHIC), με μια λαμπερή δεξίωση την Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016 στο...

Read more

Fashion Show AJMIG - Andria Thomais

12-03-2016

Fashion Show AJMIG - Andria Thomais

                                Andria Thomais                  ...

Read more

A Jewel Made in Greece στο Ζάππειο

 

 

 

Το Ελληνικό Δημιουργικό Κόσμημα σε 4 ενότητες:

 

  Solid Metals, Precious Eternities, Material Worlds, Charming Shines 

 

Πριν από τέσσερα χρόνια μια φιλόδοξη ιδέα γεννήθηκε. Στην διαδρομή δοκιμάστηκε, ενηλικιώθηκε και καθιερώθηκε στο κομμάτι της ελληνικής δημιουργικότητας. Η πλατφόρμα AJEWELMADEINGREECE, αγκαλιάστηκε από εξαίρετους δημιουργούς, αγαπημένους φίλους και συνεργάτες που έκαναν ένα όνειρο, πραγματικότητα. Η Μαίρη Σαμόλη, εμπνεύστρια και ιδρύτρια της πλατφόρμας, έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες καθιερωμένους  αλλά και νέους σχεδιαστές να συστηθούν στην ελληνική αλλά και την ξένη αγορά του κοσμήματος. Σήμερα, 4 χρόνια μετά την ιστορική, πρώτη συνάντηση στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το AJMG συνεχίζει το σπουδαίο ταξίδι του στον κόσμο του κοσμήματος, που σκοπό έχει να εξάγει την διαχρονικά δημιουργική ελληνικότητα.

 

 

Το AJMG σας προσκαλεί για ακόμα μια φορά να ζήσετε μια τετραήμερη εμπειρία αφιερωμένη στην τέχνη του κοσμήματος, από τις 3 μέχρι και τις 6 Μαρτίου, στο Ζάππειο Μέγαρο. Μια διαδραστική εμπειρία που έχει σκοπό ναμετατρέψει την υπογραφή «MadeinGreece», σε τίτλο τιμής για τη χώρα μας και τους δημιουργούς της. Η 4η ανανεωμένη συνάντηση δημιουργών θα φιλοξενήσει 61 σύγχρονους Έλληνες επαγγελματίες σχεδιαστές παρουσιάζοντας τις δημιουργίες τους σε 4 ενότητες.  «Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ», που είναι το θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε αυτή τη χρονιά, θα μας διδάξει τα μυστικά του χρυσού, το ασημιού, των διαμαντιών και άλλων πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων, με τη συμβολή του Επιστημονικού συνεργάτη, έγκριτου Γεμολόγου, Γιώργου Σπυρομήλιου.

 

Παράλληλα προχωρήσαμε στην παραγωγή  ταινίας  με  τίτλο "Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ" εμπνευσμένη από την έκθεση "ΟΔΥΣΣΕΙΕΣ" του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου όπου πραγματοποιήθηκαν  και τα γυρίσματα.  Η  ταινία θα χρησιμοποιηθεί ως υλικό προβολής στις δράσεις του κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην φετινή έκθεση συνάντηση περιλαμβάνεται επίσης ένα αφιέρωμα στα μαργαριτάρια. Οι συμμετέχοντες σχεδιαστές παρουσιάζουν από ένα πρωτότυπο κόσμημα δημιουργημένο από μαργαριτάρια.

 

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων την BrynaPomp, Jewelry specialist - curator @Mad Museum of Arts & Design, καθώς και τον Εrick Slutsky, Executive Vice President of "CURENT" Public Relations Νew York και τους συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν αναλάβει την προβολή της έκθεσης Α JEWEL MADEI IN GREECE @ MAD NEW YORK.

 

Στην τελετή λήξης στις 6 Μαρτίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πρωτότυπη  επίδειξη κοσμήματος, αλλά και να συμμετέχουν στην ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της έκθεσης καθώς και στην απονομή των βραβείων στον καλύτερο σχεδιαστή από από κάθε ενότητα. Το θέμα της εκδήλωσης έχει τίτλο «StrikeaPose» και την επιμέλειά του έχει η Αlice Δικαίου.

 

H ομάδα της πλατφόρμας και οι νέοι σχεδιαστές δεν γνωρίζουν σύνορα. Δημιουργούν ταξιδεύοντας το Ελληνικό Κόσμημα στον πλανήτη. Έτσι το AJMG θα συμμετάσχει φέτος σε μία από τις μεγαλύτερες Διεθνείς Κλαδικές Εκθέσεις, τη VICENZAORO στην Iταλία, στην Διεθνή Έκθεση ΕXPO 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο KAZAKHSTAN, ενώ θα διοργανώσει την έκθεση AJEWELMADEINGREECE @ MAD, στοMuseumofArts & Design της Nέας Υόρκης. Το A JEWEL MADE IN GREECE, έχει θέσει ως στόχο να συστήσει το ελληνικό κόσμημα στην παγκόσμια αγορά, "εξάγοντας’’ κάποια από τα σπουδαιότερα συστατικά των Ελλήνων καλλιτεχνών: Την έμπνευση, την αναφορά στην Ιστορία, τη σύγχρονη δημιουργικότητα και το πάθος.

 

Τιμώμενοι συμμετέχοντες της 4ης ετήσιας συνάντησης δημιουργών, AJMG, είναι το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Επιγραφικό Νομισματικό Μουσείο και ο Οίκος ΖΟLOTAS ένας από τους μεγαλύτερους αρωγούς, στην λαμπερή πορεία του Ελληνικού Κοσμήματος  εκτός των συνόρων της χώρας.

  

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ - TO TAΞΙΔΙ - ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ

  

Στις 7 Μαρτίου μετά την λήξη της έκθεσης θα ξεναγήσουμε τους καλεσμένους μας, τους συμμετέχοντες και τους δημοσιογράφους στους Δελφούς σε μία διαφορετική συνέντευξη τύπου. Στον Ομφαλό της γής. Θα τους φέρουμε ακόμα πιο κοντά στην Ιστορία μας και στην Ελληνική Ψυχή.

 

Συμμετέχοντες:

Precious Eternities : ZOLOTAS, ΜΥΡΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΙΑΝΑ ΒΟΥΡΑΚΗ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΗΤΟΥΝΑ , ΜΑΡΙΑ ΚΑΠΡΙΛΗ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ, ΜΑΡΑ ΚΑΡΤΑΛΗ , ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΟΥΡΟΥ,  ΑΛΕΞΙΑ & ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΕΟΝΤΙΑΔΟΥ,  ΕΛΕΝΗ  ΟΡΦΑΝΟΥ,  MICHAELPELAMIDIS,  ΠΟΛΙΝΑ ΣΑΠΟΥΝΑ  ΕΛΛΙΣ,  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥΜΠΛΗ,  ΔΗΜΗΤΡHΣ HUFFY ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.

 

SolidMetals: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΞΕΝΙΑ ΝΕΦΕΛΗ ΒΛΑΧΟΥ, ΒΑΣΩ ΓΑΛΑΤΗ,  ΒΑΝΕΣΣΑ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ, ΔΑΝΑΗ ΓΙΑΝΝΕΛΛΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΓΚΑΒΑΙΣΕ, ΤΑΣΣΑ ΘΕΟΧΑΡIΣ ΓΚΑΝΙΔΟΥ,  ΜΥΡΤΩ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΕΛΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΜΑΡΙΛΙΝΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ,  ΜΑΓΙΑ ΖΟΥΛΟΒΙΤΣ,  ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ,  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΛΙΓΑ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ, ΚΑΤΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΡΙΝΗ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ & EΛΕΝΑ ΜΠΑΡΝΙΑ, ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑ,  ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΜΕΛΗ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ, ΔΑΦΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ,  ΦΑΙΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ,  ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΠΑΞΕΝΟΥ, ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΤΣΑΛΗ , ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ , ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ, ΟΛΓΑ ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΡΥΣΑΚΗ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΧΩΡΕΜΗ.

  

ΜaterialWorlds: ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΤΙΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ, ΑΝΝΑ ΚΙΤΣΟΥ, ΜΑΡΩ ΚΟΡΝΗΛΑΚΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΩΣΤΟΥΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΤΟΡΗ, ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΕΛΕ , ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΑΚΟΥ, ΒΑΛΙΑ ΠΛΑΙΝΗ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΣΟΦΙΑ ΠΑΣΧΟΥ, NIA ΣΤΑΘΟΥΛΙΑ, ΑΝΝΑ ΤΕΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΑΒΙΔΟΠOΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, MAΡΙΑ XANIOΥ. 

 

facebook event: https://www.facebook.com/events/1314218161969831/

anastasopoulou
argiriou
argyrou
barnias
bele
chaniou
choremi
chrissaki
daphne p
daskalaki
deligiannopoulo...
fotopoulou
galatis
ganidou
gavaisse
geroulanos
gianelli
grigori
ioannidi
itouna
kalliga
kaprili
karagiorgi
karandonas
kardasis
kartali
kitsou anna
kleitsiotis
kolokytha
kornilaki
kostouli
kouloubourou
krini
labros semeli
leondiadi
mastori
mastori
nandia bele
orfanou
papa athena
papakosta
papanikou fey
papaxenou
paschou
pelamidis
petsali
petzetaki
plaini
samoli
sapouna
soubli
stathoulia
stavropoulos hu...
talaiporou b ta...
teli anna
tsiligigolou
tsoukalas
tzavidopoulou
vlachou
vourakis
xanthakos
zolotas
zoulovits